Jo Goes Hunting naar Rotown

Ticketmaster
Jo Goes Hunting naar Rotown
Jo Goes Hunting naar Rotown

Jo Goes Hunting is het geesteskind van multi-instrumentalist, producer en jazzdrummer Jimmi Jo Hueting. Hueting combineert zijn liefde voor experimentele elektronische muziek, obscure hiphop en sixties pop met een productiestijl waarin de kleinste details en eindeloze fantasie net zo belangrijk zijn als de pakkende popmelodie. Kortom: een sound die samensmelt als innovatief, prikkelend en veelzijdig geheel.

Het debuut Come, Future pakte behoorlijk uit met gelaagde arrangementen en spannende nuances, die je misschien pas vele luisterbeurten later zult ontdekken. Megalomaan wordt de muziek nergens. Eerder speels en curieus: luister maar eens naar het dub-achtige Hell Of Mine of die doldwaze live-favoriet Act Of Leaving. Op 15 november komt de langverwachte opvolger van Come Future uit, en het eerste voorproefje komt in de vorm van het aanstekelijke Drowned In The Crowd, waarvan er onlangs een verbluffende liveversie is uitgebracht.

Jo Goes Hunting
Datum: 14 November
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster