The Chats naar 013

Ticketmaster
The Chats naar 013
The Chats naar 013

I’M ON SMOKO SO LEAVE ME ALONE! Het Australische The Chats brengen hun pub-punk shed-rock naar Tilburg. Nog op de middelbare school brachten ze hun debuut-EP ‘A Month Away From Graduating’ uit. Ongeveer 9 maanden na afstuderen brachten ze hun 2e EP ‘Get This In Ya’ uit met de virale hit ‘Smoko’. Hun alles-kapot mentaliteit in combinatie met hun luidruchtige en chaotische liveshows zorgde voor uitverkochte zalen uit in Australië, Nieuw-Zeeland, Engeland, Schotland en Europa. Ze waren voorprogramma voor o.a. Cosmic Psychos en Queens of the Stone Age. Verwacht vanavond een energieke en slopende performance in de Jupiler Stage van 013.

The Chats
Datum: za 16 november ’19
Zaal: 013
Zaal open: 19:00u
Aanvang: 20:00u
Tickets

Ticketmaster