The Gathering naar Hedon

Ticketmaster
The Gathering naar Hedon
The Gathering naar Hedon

The Gathering bestaat dertig jaar en dat heugelijke feit moet je vieren. De band uit Oss werd groot met hun unieke mix van alternative rock, gothic, doom metal, melodische rock en shoegaze! The Gathering is een unieke band die je moeilijk in een hokje kan plaatsen. Er is één uitzondering: hun eigen hokje.

Wereldwijd werden er maar liefst 19 albums uitgebracht en ontelbare tours werden gedaan door Europa, Noord en Zuid Amerika. En nu is het feest! Dertig jaar The Gathering is een puike prestatie en een feestje wat je niet ongemerkt voorbij mag laten gaan kom ze dan ook feliciteren in Zwolle want als er iets in dertig jaar niet is veranderd is het wel het hondstrouwe publiek.

The Gathering
Datum: za 19 oktober 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 19:30
Zaal open: 18:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek