Yamantaka // Sonic Titan naar V11

Ticketmaster
Yamantaka // Sonic Titan naar V11
Yamantaka // Sonic Titan naar V11

Het Canadese collectief Yamantaka // Sonic Titan heeft meer weg van een sekte dan een band. Even kort door de bocht: hoeveel artiesten bestaan er op deze aardkloot die heavy metal riffs op dergelijke wijze combineren met zangkoortjes die recht uit een ABBA-hit geplukt lijken te zijn?

Het geluid en de esthetiek van Yamantaka // Sonic Titan is combineert elementen van Japanse en Chinese muziektheater, Aziatische pop, religie, performancekunst, Anime, opera en progressieve rock. Een som der delen die de band zelf simpelweg bestempelt als Noh-wave.

Een verbazingwekkend spektakel, dit Yamantaka // Sonic Titan, een act die je met eigen ogen moet aanschouwen om het daadwerkelijk te geloven. De bandleden zijn stuk voor stuk geschminkt als spookachtige figuren die samen het podium vullen met lawaai, melodie en kakofonie. Laat je vanavond onderdompelen in een bijzonder muzikaal ritueel.

Yamantaka // Sonic Titan
Datum: 13 juni
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Ticketmaster