City Calm Down naar Paradiso

Ticketmaster
City Calm Down naar Paradiso
City Calm Down naar Paradiso

City Calm Down is een elektronische indieband die voortkomt uit de rijke muziekscene van Melbourne, Australië. Maar wie naar hun muziek luistert waant zich niet direct Down Under, maar eerder in het donkere Manchester uit de jaren ’80. City Calm Down haalt de mosterd bij bands als Joy Division, New Order en The Smiths en smelt deze invloeden samen tot een modern, dansbaar en fris-klinkend geheel. Hun singles en twee studioalbums zijn in thuisland Australië goed ontvangen en worden veel gedraaid op het populaire radiostation triple j, een nieuw album staat voor later dit jaar op de planning. De vierkoppige band was in 2018 te zien op London Calling en komt dit najaar terug voor een eigen show in Paradiso.

City Calm Down
Datum: 3 Oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Ticketmaster