CKY naar Paradiso

Ticketmaster
CKY naar Paradiso
CKY naar Paradiso

De Amerikaanse skatepunkband CKY komt terug naar Amsterdam. De band uit Pennsylvania bestaat uit zanger Chad I Ginsburg, bassist Matt Deis en drummer Jess Margera en brak aan het eind van de jaren ’90 door toen hun muziek te horen was in skatevideo’s van Bam Margera, de broer van drummer Jess. Door MTV-series als Jackass en Viva La Bam en hun hitsingle ’96 Quite Bitter Beings’, die onderdeel was van de soundtrack van Tony Hawk’s Pro Skater 3 uit 2001, verwierf de band een cultstatus in de skatescène. In 2017 debuteerde CKY na een aantal jaar van afwezigheid een nieuw, groovy hardrock- en stonergeluid met hun zesde studioalbum ‘The Phoenix’, die in 2019 werd opgevolgd door de ep ‘Too Precious To Kill’.
De Amerikaanse skatepunkband CKY komt terug naar Amsterdam. De band uit Pennsylvania bestaat uit zanger Chad I Ginsburg, bassist Matt Deis en drummer Jess Margera en brak aan het eind van de jaren ’90 door toen hun muziek te horen was in skatevideo’s van Bam Margera, de broer van drummer Jess. Door MTV-series als Jackass en Viva La Bam en hun hitsingle ’96 Quite Bitter Beings’, die onderdeel was van de soundtrack van Tony Hawk’s Pro Skater 3 uit 2001, verwierf de band een cultstatus in de skatescène. In 2017 debuteerde CKY na een aantal jaar van afwezigheid een nieuw, groovy hardrock- en stonergeluid met hun zesde studioalbum ‘The Phoenix’, die in 2019 werd opgevolgd door de ep ‘Too Precious To Kill’.

CKY
Datum: Dinsdag 30 Juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster