Girlpool naar Paradiso

Ticketmaster
Girlpool naar Paradiso
Girlpool naar Paradiso

Het Amerikaanse indierockduo Girlpool is constant in ontwikkeling. Op het nieuwe album ‘What Chaos Is Imaginary’ is er meer ruimte voor rijkere instrumentatie met zwaarder gitaarwerk en raakt de bescheiden dreampop van voorheen iets meer op de achtergrond. Ook klinkt de harmonieuze samenzang een stuk expressiever in vergelijking met de eerste twee albums. De muzikale groei van het duo lijkt direct verband te hebben met de persoonlijke groei van Cleo Tucker en Harmony Tivida, die respectievelijk 17 en 18 waren toen ze in 2013 begonnen met de band. Het zijn veranderingen waardoor de sound van Girlpool in een heel nieuw daglicht komt te staan.

Girlpool
Datum: 15 Juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Ticketmaster