Lauv naar Paradiso (extra concert)

Ticketmaster
Lauv naar Paradiso (extra concert)
Lauv naar Paradiso (extra concert)

Rolling Stone noemde hem ‘pop’s up-and-coming heartbreak king’: de 24-jarige singer-songwriter, multi-instrumentalist en producer Lauv. Wat ooit begon als een DIY-project in zijn slaapkamer, is inmiddels uitgegroeid naar een multi-platina popfenomeen. Hij schreef mee met onder andere megahit ‘No Promises’ van Cheat Codes & Demi Lovato en ‘Boys’ voor Charli XCX. Zijn eigen single ‘I Like Me Better’ is meer dan 650 miljoen keer beluisterd op Spotify en bereikte de top 25 van de wereldwijde lijsten, evenals een 5e plek in de iTunes top 5. Hij combineert elektronische geluiden met luchtige beats en jazz-geïnspireerde gitaar wat perfect samengaat met zijn soulvolle stemgeluid.

Lauv
Datum: Vrijdag 1 November (extra concert)
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster