Local Natives naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Local Natives naar Paradiso Noord
Local Natives naar Paradiso Noord

In 2009 brengt Local Natives ‘Gorilla Manor’ uit; een tijdloos en zonnig indiefolkdebuut waarvoor het vijftal wereldwijd erkenning krijgt. De band uit Los Angeles meet zich een eigen klank aan met knappe driestemmige samenzang en herkenbare percussie, maar laat tegelijkertijd doorschemeren dat bands als Fleet Foxes, Arcade Fire en Vampire Weekend een bron van inspiratie vormen. In 2016 bewegen de leden van Local Natives een stap richting een grootser en elektronischer geluid met het derde album ‘Sunlit Youth’. Op de vierde plaat ‘Violet Street’ keert het vijftal echter terug naar de hoogtijdagen van ‘Gorilla Manor’, aangevuld met tien jaar hoorbare ervaring in de studio en op het podium. Het nieuwe album wordt eind april 2019 verwacht.

Local Natives
Datum: 28 September
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster