Operators naar Rotown

Ticketmaster
Operators naar Rotown
Operators naar Rotown

Operators is het nieuwe project van Daniel Boeckner, (Wolf Parade, Handsome Furs, Divine Fits) en Sam Brown (Divine Fits, New Bomb Turks). De Canadese band liet voor het eerst van zich horen met een EP in 2014, om vervolgens in 2016 het debuutalbum Blue Wave uit te brengen op Last Gang Records. In mei 2019 wordt Radiant Dawn verwacht, het nieuwe album van de band. Eerste single Faithless bevat een constante, dringende krautrockbeat, wat het nummer een hypnotiserend effect geeft. Gedurende bijna zeven minuten vormt dit ritme de basis voor een constant evoluerende explosie aan klanken. Wij kunnen niet wachten op het album en de show!

Operators
Datum: 18 september
Zaal: Rotown
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster