The Chats naar Paradiso

Ticketmaster
The Chats naar Paradiso
The Chats naar Paradiso

“I’m on smoko! So leave me alone!” The Chats gingen vorig jaar viral met het nummer ‘Smoko’ en bijbehorende videoclip, sindsdien ook wel ‘the most Aussie song ever’ genoemd. Deze drie jongens uit Brisbane maken een combinatie van onvervalste pubrock en rammelpunk die alleen uit Australië kan komen. Onlangs brachten The Chats de nieuwe single ‘Pub Feed’ uit, met vocalen die even scherp zijn als het vinnige gitaarwerk. Tijdens de oktobereditie van London Calling 2018 bewees het trio een zeer strakke liveshow in huis te hebben, met kolkende moshpits in het publiek als gevolg. Deze zomer spelen ze voor de tweede keer in de grote zaal van Paradiso.

The Chats
Datum: 15 Augustus
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster