The Damned naar de Melkweg

Ticketmaster
The Damned naar de Melkweg
The Damned naar de Melkweg

Het is 40 jaar geleden dat The Damned hun iconische plaat ‘Machine Gun Etiquette’ (1979) uitbracht. De band leidde samen met bands als Sex Pistols en The Clash de Britse punkbeweging in de jaren 70. Inmiddels kan je The Damned wel de wijze heren van de punk noemen. Gelukkig is er tegenwoordig nog genoeg om tegen aan te schoppen en dat doet de band dan ook nog vol overgave. Na een paar line-up wisselingen speelt The Damned nog altijd met de twee originele leden, leadzanger Dave Vanian en lead-gitarist Captain Sensible, die er vanaf de oprichting in 1976 (!!) bij zijn. Deze show vieren en spelen ze het werk van hun derde en volgens velen hun beste studio album ‘Machine Gun Etiquette’.

The Damned
Datum: 07 augustus
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Verkoop start za 20 april

Ticketmaster