The Doors Alive naar de Victorie

Ticketmaster
The Doors Alive naar de Victorie
The Doors Alive naar de Victorie

The Doors Alive komt niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van het origineel in de sixties! Uiteraard speelt de band deze avond alle grote hits van The Doors, zoals ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’ en ‘Riders On The Storm’, maar ook komen minder bekende pareltjes aan bod zoals ‘The Chrystal Ship’.

Daarnaast draagt zanger Mike gedichten van Jim Morrison voor, om de beleving compleet te maken. Hij lijkt met zijn houding, uitstraling en rijke baritonstem sprekend op Jim Morrison in de late jaren 60 en blaast de beste optredens van Jim moeiteloos nieuw leven in. Toetsenist Cristian verrast met zijn perfecte interpretatie van de virtuositeit van Ray Manzarek en creëert golven van geluid die de luisteraar terugbrengt naar de onstuimige tijd van de flowerpower. Om de authentieke sixties sound te bereiken, gebruiken de leden van The Doors Alive precies dezelfde instrumenten als The Doors.

Over de hele wereld hebben The Doors Alive uitverkochte zalen ademloos achtergelaten. De band wordt door veel critici beschouwd als de nummer 1 tribute band van de The Doors. Kom zelf ervaren waarom!

The Doors Alive
Datum: 20 september
Zaal: Victorie
Zaal open: 19.45
Aanvang: 20.45

Ticketmaster