Dead Letter Circus naar Patronaat

Ticketmaster
Dead Letter Circus naar Patronaat
Dead Letter Circus naar Patronaat

De innemende progressieve rockband Dead Letter Circus komt voor de allereerste headlineshow in Nederland naar Haarlem toe. En dat met een gloednieuw album op zak! Het gelijknamige vierde album is een statement van de band dat enerzijds alles bevat waar je de band om kent: stilistische songs, catchy hooks en het kenmerkende stemgeluid van frontman Kim Benzie. Anderzijds weet het gezelschap zichzelf te herdefiniëren en een fijne, frisse sound neer te leggen. De Australische groep werd zo’n 15 jaar geleden opgericht en schoot gelijk de nationale hitlijsten in met hun debuutalbum ‘This Is The Warning’ en de singles ‘Big’ en ‘The Space On The Wall’. Sindsdien heeft Dead Letter Circus haar vleugels uitgeslagen en touren ze de wereld rond. Zo veroverde ze het hart van menig prog- en rockliefhebber op festivals zoals Euroblast.

Voor een feestje moet je bij Siamese zijn. De Denen weten keer op keer de zaal in een dansende massa te veranderen dankzij hun spetterende RnBcore waarbij je niet stil kan staan. De enorm catchy songs worden gedragen door knallende grooves en uitnodigende singalongs, zoals te horen op hun nieuwste album ‘Superhuman’.

Het eveneens uit Denemarken afkomstige Daze Of June is een sympathieke metalcoreband in de melodieuze traditie van bands als Killswitch Engage, Fit For A King en Wage War.

Dead Letter Circus
Datum: Za 28 september
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek