Lee Fields & The Expressions naar Paradiso

Ticketmaster
Lee Fields & The Expressions naar Paradiso
Lee Fields & The Expressions naar Paradiso

Lee Fields ademt soul sinds zijn geboorte in 1951. Als tiener verhuist hij eind jaren ’60 naar New York om aan zijn carrière als zanger te werken. Met succes, want al snel groeit de Amerikaanse artiest uit tot een fenomeen en gaat hij op tournee met onder andere Kool and the Gang, Sammy Gordon and the Hip-Huggers, O.V Wright, Darrell Banks en Little Royal. Vandaag de dag werkt Lee Fields samen met The Expressions en samen ontwikkelen ze een steeds verfijndere soulsound. Dit jaar brengt hij met vijftig jaar ervaring een nieuwe plaat uit om grijs te draaien; het fraaie ‘It Rains Love’.

Lee Fields & The Expressions
Datum: Zaterdag 12 Oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek