Van Dik Hout naar De Vorstin

Ticketmaster
Van Dik Hout naar De Vorstin
Van Dik Hout naar De Vorstin

Eindelijk komen ze naar de Vorstin: Van Dik Hout! Sinds hun doorbraak in 1994 staat Van Dik Hout aan de top met hun pure rock en poëtische teksten. Destijds ontketenden ze met ‘Stil In Mij’ een hausse in de Nederlandstalige muziek en ook nu nog is Van Dik Hout een bepalende factor in de Nederpop.

Komend jaar wordt bijzonder: 2019 staat namelijk in het teken van 25 jaar Van Dik Hout! De band viert dit met de release van een gloednieuw album, documentaires, nieuwe singles én een ‘Best Of’ compilatie album. De single ‘Eén nacht eeuwigheid’ werd al Topsong op NPO Radio 2 en de clubtour die de band voor mei aankondigde snel uitverkocht raakte.

De nieuwe single ‘Goud Uit Het Niets’ is een voorloper op het nieuwe album wat dit najaar uitkomt. “Het is heel leuk dat het 25-jarig jubileum zo goed ontvangen wordt en we voor uitverkochte zalen spelen. Naast de hits hebben we veel plezier in het spelen van het nieuwe album wat dit najaar uitkomt. Daar gaan we dus ook lekker mee door dit najaar in het hele land. We kijken er naar uit!”, aldus zanger Martin Buitenhuis.

Van Dik Hout
Datum: 26 oktober
Zaal: De Vorstin
Zaal open: 20:00u
Aanvang: 21:00u
De kaartverkoop start aanstaande vrijdag 26 april om 10.00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek