Black Midi naar de Melkweg

Ticketmaster
Black Midi naar de Melkweg
Black Midi naar de Melkweg

Black Midi komt naar Melkweg! De Britse formatie profileert zich met hun hybride combinatie van math-rock, industrial noise en post-punk als een van de meest eigenzinnige acts uit de Zuid-Londense muziekscene. Met prettig rauwe, bombastische beats lieert de groep breed aan acts als This Heat en Suuns. De groep wist direct met slechts twee singles direct een benoemenswaardige hype te creëren. Over toekomstig werk blijven ze scherp, maar progressie staat altijd centraal. Met verbluffende shows op festivals als SXSW en Motel Mozaïque, en output door alternatieve media (o.a. Crack Magazine, Loud and Quiet) terecht een van de meest besproken acts van 2019!

Black Midi
Datum: 18 september
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster