nothing, nowhere naar de Melkweg

Ticketmaster
nothing, nowhere naar de Melkweg
nothing, nowhere naar de Melkweg

Mysterieuze ‘nothing, nowhere’ is een project gestart door een Engelse singer/songwriter. Door het samensmelten van hiphop elementen en gitaargebaseerde instrumentatie kwam het eerste album ‘the nothing, nowhere lp’ in juni 2015 uit. Zijn emo influenced rap gooide hoge ogen en zorgde voor samenwerkingen met verschillende producers. In 2017 kwam het album ‘Reaper’ uit via het label van Pete Wentz van Fall Out Boy. 2018 bracht de full-length ‘Ruiner’ met de singel ‘Ornament’. Depressie, heartache, melancholische gitaren en emo teksten mét een eigen geluid en band.

nothing, nowhere
Datum: 06 juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek