Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox naar de Melkweg

Ticketmaster
Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox naar de Melkweg
Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox naar de Melkweg

Met hun wervelende feelgoodshow vol hits van nu in de stijl van toen, nemen Scott Bradlee en zijn Postmodern Jukebox je vast mee het nieuwe decennium in, de Twenties 2.0! ​Van Guns ’n Roses’ ‘Sweet Child O’ Mine’ in New Orleans-blues tot de doowopversie van ‘We Can’t Stop’ van Miley Cyrus, en van Daft Punks ‘Get Lucky’ in Ierse folk tot de roaring twenties jazzcover van ‘Thrift Shop’ van Macklemore: laat het maar over aan Scott Bradlee en de tientallen rasmuzikanten in Postmodern Jukebox om er een geheel andere versie van te maken. Geen mash-up maar een vintage cover in zowel een compleet andere muziekstijl, als met behoud van de essentie van het nummer. Een groot feest der herkenning!

Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox
Datum: 21 november
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster