The Church naar Metropool

Ticketmaster
The Church naar Metropool
The Church naar Metropool

Ook als je in Australië op een donkere plek in de lucht kijkt en zoekt naar Casseopeia kan je de Melkweg zien. The Church dus ook en die schrijven in 1987 het liedje Under The Milky Way. Een betoverend liedje. Bij de eerste tonen weet iedereen om welk liedje het hier draait. Under The Milky Way groeit uit tot een klassieker en het album waarop het liedje staat, Starfish, belandt in vele collecties. Vanavond komt The Church naar Hengelo om het hele album én meer te spelen. En ook met dat ‘én meer’ zijn heel blij!

Gouden liedjes.
Niet alleen Starfish staat er vol mee. De Australiërs maken veel platen en op elke plaat staan nummers die dezelfde eeuwigheidswaarde hebben als hun grootste hit maar bij het grote publiek onbekend blijven. The Church is ten onrechte nooit op helemaal doorgebroken in Europa. Een onderschatte band eigenlijk. Maar gelukkig spelen ze nog gewoon en kunnen we deze avond de band de lof toewuiven die ze verdient. Ken je alleen de hit dan raden we je in elk geval het hele album aan als verplicht luistervoer. Deze avond is hoe dan ook een enorme aanrader voor mensen die ook graag luisteren naar bijvoorbeeld Echo And The Bunnymen, The Chameleons, The Sound, The House Of Love en Sad Lovers And Giants. Mooie avond!

The Church
Datum: 29 augustus
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek