The BlueBirds naar Hedon

Ticketmaster
The BlueBirds naar Hedon
The BlueBirds naar Hedon

Krystl, Rachèl Louise en Elske DeWall zijn drie powervrouwen die hun sporen in de muziek op persoonlijke kracht, talent en door hard werken hebben verdiend. Ze vonden elkaar in hun liefde voor muziek, sterke songs en de serie Nashville. Dat ze alle drie dol zijn op glitters en hoge hakken, dat is mooi voor het plaatje. En dat ze alle drie hun fair share of heartbreak wel gehad hebben de laatste tijd, dat schept zeker een band.

Na een uitverkochte clubtour, met o.a. de grote zaal van Paradiso, volgen in 2018 grote festivals als Concert at SEA en lovende recensies over het debuutalbum “Sisters”. Het jaar werd afgesloten met 42 succesvolle theatershows in het hele land. Daar spelen The BlueBirds een muzikale voorstelling die is opgebouwd uit eigen repertoire, aangevuld met covers van vrouwelijke heldinnen als Alison Krauss, Dixie Chicks, Shania Twain, Sheryl Crow en Maren Morris. Een stoere show dus, vol songs en persoonlijke verhalen met ruimte voor humor en zelfspot. Vorig jaar al een groot succes in Hedon en in november mogen wij deze drie powervrouwen weer in Hedon ontvangen!

The BlueBirds
Datum: za 16 november 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 19:30
Zaal open: 18:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek