Alex Cameron naar Paradiso

Ticketmaster
Alex Cameron naar Paradiso
Alex Cameron naar Paradiso

Naar eigen zeggen is Alex Cameron: Entertainer. Showman. Shaman. De excentrieke Australische muzikant maakt alternatieve indiepop die gekenmerkt wordt door primitieve 80’s synthgeluiden, saxofoonpartijen en de intrigerende croonstem van Cameron. Denk aan een combinatie van Alan Vega’s Suicide, het psychedelische van Ariel Pink en de duistere sfeer van David Lynch-films en je komt ergens in de buurt.

Nieuwe muziek
Na ‘Jumping The Shark’ uit 2016 en ‘Forced Witness’ uit 2017 volgt in april 2019 het live-album ‘Live in San Francisco’ en verschijnt vlak voor zijn concert in de grote zaal van Paradiso zijn derde studioalbum, waarvan ‘Miami Memory’ de eerste single is. De even grappige als charmante Cameron werkte al samen met met The Killers’ Brandon Flowers, Angel Olsen, Foxygen, Kirin J Callinan, Jack Ladder, Holiday Sidewinder en zijn vriendin/actrice Jemima Kirke (Girls, Maniac), die twee van zijn video’s regisseerde. Natuurlijk neemt Alex zijn business partner Roy Molloy mee naar Amsterdam en worden ze samen ondersteund door een voltallige band.

Alex Cameron
Datum: 18 september
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Voorverkoop start vrijdag 10 mei
Tickets

Ticketmaster