Ibrahim Maalouf naar Paradiso

Ticketmaster
Ibrahim Maalouf naar Paradiso
Ibrahim Maalouf naar Paradiso

De Frans-Libanese trompettist en componist Ibrahim Maalouf komt in het kader van zijn ‘S3NS’ tournee naar Paradiso. Maalouf is een van ’s werelds grootste jazzmuzikanten en slaat op virtuoze wijze een brug tussen jazz, Arabische en klassieke muziek. Later dit jaar brengt hij zijn langverwachte elfde studioalbum ‘S3NS’ uit. Op dit nieuwe album toont Maalouf wederom zijn veelzijdigheid: het genre-overstijgende werk is geïnspireerd door de Latijns-Amerikaanse en Afro-Caribische cultuur. In Paradiso brengt hij onder andere muziek van ‘S3NS’ ten gehore, bijgestaan door een ritmische, vijftienkoppige band.

Ibrahim Maalouf
Datum: 10 november
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster