Magnapop naar Paradiso

Ticketmaster
Magnapop naar Paradiso
Magnapop naar Paradiso

Het succes van de Amerikaanse rockband Magnapop begon in de Benelux, waar ze begin jaren ’90 een aantal festivalshows speelden. Hun aanstekelijke powerpop met punkinvloeden sloeg niet veel later ook aan in eigen land. De groep rondom oprichters Linda Hopper en Ruthie Morris nam in een paar jaar tijd drie albums op, geproduceerd door onder meer Michael Stipe, Bob Mould en Geza X. De singles ‘Slowly, Slowly’ en ‘Open the Door’ werden hits. Na twee lange pauzes kwam de originele bezetting van de band in 2012 weer bij elkaar en zo sloeg de vonk nog eens over. Nu lijkt het alsof Magnapop nooit is weggeweest; de band werkt dit jaar aan nieuw materiaal en komt dat hoogstpersoonlijk laten horen in Paradiso, zonder daarbij het oude repertoire te vergeten.

Magnapop
Datum: 10 september
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00
Tickets

Ticketmaster