New Hope Club naar Paradiso

Ticketmaster
New Hope Club naar Paradiso
New Hope Club naar Paradiso

Poptrio New Hope Club bestaat uit de drie Britse multi-talenten Blake, George en Reece, die naast het feit dat ze goed kunnen zingen en (bas)gitaar spelen, ook nog eens hun eigen nummers schrijven. In 2015 werden ze via YouTube ontdekt door leden van collega-band The Vamps, die hen tekenden op hun platenlabel en als voorprogramma uitnodigden op tournee. Sindsdien gaat het hard met de jongens: in thuisland Engeland spelen ze in uitverkochte stadions, maar ook in Nederland stonden ze op nummer 1 in de iTunes hitlijst, mogen ze miljoenen Spotify-streams op hun naam schrijven en stonden ze afgelopen april in een uitverkochte Paradiso Noord. In juni komen ze terug voor hun grootste, eigen Nederlandse show tot nu toe.

New Hope Club
Datum: 25 juni
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster