Chance McCoy naar Merleyn

Ticketmaster
Chance McCoy naar Merleyn
Chance McCoy naar Merleyn

Chance McCoy zou je kunnen kennen van de geweldige Old Crown Medicine Show. Als beloning voor zijn harde werk ontving hij een Grammy voor het album ‘Remedy’. Hij deelde onder andere het podium met sterren als The Lumineers, Mumford & Sons, Willie Nelson, The Black Crows en Margo Price.

Chance McCoy genoot een opleiding tot rasmuzikant in de Amerikaanse Appalachen en ontwikkelde zichzelf als virtuoze multi-instrumentalist en singer-songwriter. Gewapend met akoestische gitaar, banjo en viool tovert McCoy vanavond Merleyn om in een heuse juke joint. Een niet te missen avond voor de oprechte liefhebbers van country, folk en rock ‘n’ roll.

Chance McCoy
Datum: 21 oktober
Zaal: Merleyn
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek