Danny Vera naar de Effenaar

Ticketmaster
Danny Vera naar de Effenaar
Danny Vera naar de Effenaar

Danny Vera begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisband van Voetbal International. Toch duurt het tot voorjaar 2019 voordat hij zijn eerste nationale hit scoort met het nummer ‘Roller Coaster’. Maar dan doet hij het ook meteen goed; de song word benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op radio538 en bereikt de toppositie op iTunes.

Reken bij een live optreden van Danny Vera op een avond vol Americana in de stijl van grote voorbeelden als Johnny Cash, Roy Orbison en Elvis Presley die live de pan uit rocken. Een onvergetelijke avond rock-’n-roll zoals het ooit bedoeld is.

Danny Vera
Datum: 19 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:15 uur
Zaal open: 19:30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek