dEUS naar de Muziekgieterij

Ticketmaster
dEUS naar de Muziek- gieterij
dEUS naar de Muziek- gieterij

De Vlaamse artrockband dEUS viert het twintigjarig bestaan van hun album The Ideal Crash met een integrale uitvoering! Voor wie het niet meer weet: Het Vlaamse tijdschrift HUMO recenseerde The Ideal Crash in 1999 als ‘een uit pure klasse opgetrokken oplawaai is die het gros van de internationale concurrentie op haar plaats lazert: ongeveer vijfentwintig passen achter dEUS.’ The Ideal Crash leverde de singles Instant Street, Sister Dew en The Ideal Crash op en werd in België binnen een week goud.

Ook is de band al bezig met album nummer acht – dat rond de jaarwisseling van volgend jaar wordt verwacht. Over deze tour zegt Tom Barman: “the perfect time to get the engine going again, to get the fucking machine back on the road! If there was one moment where we should celebrate an album and take it on tour, it’s this one. It was a very important record for us, it’s twenty years old, and it’ll set high standards for the new songs.”

dEUS
Datum: 08 september
Zaal open: 19:00
De ticketverkoop start vrijdag 17 mei om 10:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster