Hannah Wicklund & The Steppin’ Stones naar Hedon

Ticketmaster
Hannah Wicklund & The Steppin’ Stones naar Hedon
Hannah Wicklund & The Steppin’ Stones naar Hedon

Smachtend hebben we gewacht op het moment dat er weer een serieuze rockchick opstaat. Met de schoonheid Hannah Wicklund is het moment daar en samen met haar band The Steppin’ Stones zet ze een stevige bluesrock sound neer. Vlammende gitaarsolo’s, snoeiharde riffs en de volwassen rauwe stem van Wicklund doen denken aan acts als The White Stripes en Led Zeppelin’, maar ook bijvoorbeeld Beth Hart. Het zelfgetitelde debuut smaakt in ieder geval naar meer, laat er maar snel een opvolger komen!

Hannah Wicklund & The Steppin’ Stones
Datum: zondag 22 september 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek