Leprous naar Hedon

Ticketmaster
Leprous naar Hedon
Leprous naar Hedon

Het Noorse Leprous begon ooit als metalband met corpse paint. Daarbij haalden ze inspiratie voor hun naam uit vliegen die de lijken van leprozen verteerden. Inmiddels is de naam onderdeel van hun identiteit en spelen ze met frisgewassen gezichten.

Muzikaal blijven ze opvallen. Ze zoeken de grens op tussen extreme metal en epische progressieve rock. Al zijn ze op ‘Malina’ voor een meer rock georiënteerd geluid gegaan. Toch hoor je ook hier hun kenmerkende geluid: kraakheldere zangmelodieën en sfeervolle keys van Einar Solberg, venijnige gitaarriffs van Tor Oddmund Suhrke en een retestrakke ritmesectie. Dit vertaalt zich op het podium naar een superstrakke liveshow die dit keer in het teken staat van het nieuw album ‘Malina’.

Leprous
Datum: zaterdag 02 november
Zaal: Hedon
Aanvang: 19:15
Zaal open: 18:30
Kaartverkoop start woensdag 15 mei om 12:00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster