Motionless in White naar de Effenaar

Ticketmaster
Motionless in White naar de Effenaar
Motionless in White naar de Effenaar

Een must voor alle heavy users van Slipknot, Korn en Marilyn Manson. ‘Graveyard Shift’ heet het laatste wapenfeit van Motionless in White en het is een pantservoertuig van een wapen! Hun keiharde werken naar de mondiale metalcore-top komt samen als verhaal en in de sound op deze gruwelijke plaat, waaraan overigens ook Jonathan Davis van KoRn meewerkte. Montionless in White is nu-metal anno nu en bevat naast een dikke portie gitaren natuurlijk ook hun kenmerkende synths. Vet, vetter, moddervetst!!

Motionless in White
Datum: 22 november
Zaal: Effenaar
Aanvang: 19:30 uur
Zaal open: 19:00 uur
Voorverkoop start vrijdag 17 mei

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek