Patricia van Haastrecht naar Hedon

Ticketmaster
Patricia van Haastrecht naar Hedon
Patricia van Haastrecht naar Hedon

Na het afronden van haar opleiding in Kopenhagen geeft Patricia haar eerste solo concert waarbij ze haar veelzijdigheid laat zien en horen, van musical (Defying Grafity uit Wicked) tot klassiek. Van popclassics van Queen (Somebody to love) tot Celine Dion & Barbra Streisand (Tell Him) naar het door haar zelf geschreven stuk ‘I’m here’. Patricia doet in 2018 mee aan The Voice Of Holland. Haar blind audition-nummer ‘Rise Up’ is inmiddels bijna 3 miljoen keer bekeken op You Tube en was trending in november. Met de song ‘Bleeding Love’ zong Patricia zichzelf de live shows in van The Voice Of Holland.

Patricia van Haastrecht
Datum: vr 11 oktober 2019
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek