Patricia van Haastrecht naar Luxor Live

Ticketmaster
Patricia van Haastrecht naar Luxor Live
Patricia van Haastrecht naar Luxor Live

Je kent Patricia van Haastrecht van haar deelname aan het meest recente seizoen van The Voice of Holland, waarin ze onder begeleiding van Waylon de tweede plaats bereikte in de finale, maar je had de zangeres ook kunnen kennen uit het theater. In 2010 won Patricia van Haastrecht de Jos Brink Genesius penning, een belangrijke theater aanmoedigingsprijs en schitterde in talloze voorstellingen en musicals (waaronder Mamma Mia!). Tijdens haar allereerste clubtour brengt de veelzijdige Patricia van Haastrecht samen met haar band nieuw materiaal gecombineerd met haar favoriete popsongs, waaronder natuurlijk de hit ‘Rise Up’!

Patricia van Haastrecht
Datum: 18 oktober
Zaal: Luxor Live
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek