Wayne Hussey naar Parkstad Theaters Limburg

Ticketmaster
Wayne Hussey naar Parkstad Theaters Limburg
Wayne Hussey naar Parkstad Theaters Limburg

Vijf jaar geleden stond Wayne Hussey twee avonden op rij in een uitverkochte Nieuwe Nor in Heerlen. Dit jaar komt de goth-rock veteraan terug met een autobiografie ‘Salad Daze’ en een tour. Een concert in de LIMBURGzaal kon niet ontbreken. Verwacht nummers van The Mission, nieuwe nummers en een aantal verrassende covers, allen gecentreerd rondom akoestische gitaar, piano en Husseys karakteristieke diepe stem.

Wayne Hussey werd bekend als gitarist én songwriter van de postpunk-groep The Sister of Mercy en als frontman van de alternatieve rockband The Mission. In 2008 besloot hij solo verder te gaan. Nog geen jaar later kwam zijn eerste soloalbum Bare uit met oud The Mission-materiaal en covers van andere artiesten. In 2014 verscheen zijn tweede solo album, Songs of Candlelight & Razorblades, met akoestische nummers. In september 2019 verschijnt zijn autobiografie ‘Salad Daze’, wat tevens de aanleiding is voor deze tour.

Wayne Hussey
Datum: 19 September 2019
Zaal: Parkstad Theaters Limburg
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Ticketmaster