dEUS 2 keer naar Paradiso

Ticketmaster
dEUS 2 keer naar Paradiso
dEUS 2 keer naar Paradiso

“The Ideal Crash is de frontale botsing tussen de tegendraadse rock-‘n-razernij van dEUS en de bitterzoete pop die zijn voorzitter Tom Barman ejaculeert” en “een uit pure klasse opgetrokken oplawaai die het gros van de internationale concurrentie op haar plaats lazert” schreef Humo in maart 1999 over het toen net uitgekomen derde album van de Belgische artrockers. Dat dat dit jaar precies twintig jaar geleden is, is niet onopgemerkt gebleven. In het kader van het succesalbum speelt dEUS twee avonden op rij ‘The Ideal Crash’ integraal in Paradiso. Het album is tevens in geremasterde versie opnieuw uitgebracht als vinyl boxset en op cd.

De band verwacht daarnaast eind dit jaar een nieuw album uit te kunnen brengen, de achtste in hun 28-jarig bestaan. Misschien dat we daar vanavond ook nog iets van gaan horen..

dEUS
Datum: 9 en 10 september
Zaal: Paradiso
Tickets

Ticketmaster