Hilltop Hoods naar de Melkweg

Ticketmaster
Hilltop Hoods naar de Melkweg
Hilltop Hoods naar de Melkweg

De Australische hiphopformatie Hilltop Hoods is drie man sterk: MC’s Suffa en Pressure en DJ Debris. Het trio, opgericht in 1991, deelt al sinds high school hun liefde voor hiphop. Na een ontelbaar aantal optredens in de wereld van de underground hiphop en een handvol vroege releases, gingen ze er helemaal voor. De albums ‘The Hard Road’ (2006) en ‘Walking under Stars’ (2014) gingen beide dubbel platinum, en hebben meerdere awards ontvangen en ‘State of the Art’ (2009) werd zelfs het best verkochte Australische hiphopalbum allertijden. Hun nieuwe album ‘The Great Expanse’ met o.a. de hit ‘Exit Sign’ is onlangs uitgekomen, en dit najaar zijn de heren voor de derde keer te zien in onze OZ!

Hilltop Hoods
Datum: 11 oktober
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00
Verkoop start maandag 20 mei

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek