Joyner Lucas naar de Melkweg

Ticketmaster
Joyner Lucas naar de Melkweg
Joyner Lucas naar de Melkweg

Joyner Lucas, de rapper bij wie sociaal-maatschappelijke thema’s de rode draad zijn in songs. Met een vader die een lokale soul producer was, is muziek hem werkelijk met de paplepel ingegoten. Nadat hij in 2011 afstudeerde, dropte hij zijn officiele debuutalbum ‘Listen To Me’ (toen nog onder de naam Future Joyner). Het project ontving lovende reacties, wat de rapper alleen maar motiveerde om nog harder te gaan. Lucas brak echter pas echt door nadat de Grammy nominated videoclip van de track ‘I’m Not Racist’ viral ging.

Op dit moment gaat hij opnieuw viral met ‘Devil’s Work’, de track waarin hij rapt over welke iconische figuren hij terug zou brengen uit het hiernamaals. ‘Devil’s Work’ zal terug te horen zijn op zijn nieuwe album ‘ADHD’ die binnenkort uitkomt. 1 juli staat de independent rapper in onze Max, make sure you don’t sleep on this one!

Joyner Lucas
Datum: 01 juli
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00
Tickets

Ticketmaster