Danny Vera naar Paradiso

Ticketmaster
Danny Vera naar Paradiso
Danny Vera naar Paradiso

De Middelburgse singer-songwriter Danny Vera komt in december in het kader van zijn ‘Where Magnolio Grows…’ tournee naar Paradiso. Vera, bekend om zijn Americana sound, schrijft al sinds zijn tienerjaren liedjes over het leven, de liefde en de dood. Gepositioneerd als een getatoeëerde, zachtaardige outsider heeft Vera de afgelopen jaren de harten van het Nederlandse publiek weten te veroveren. Hij begon ooit in de kroeg, maar groeide al snel door naar grote zalen en festivals, mede door de landelijke bekendheid die hij kreeg door zijn optredens als huisband van Voetbal International op RTL7 (nu op Veronica).

In 2019 bracht hij zijn nieuwe, tweedelige album ‘Pressure Makes Diamonds 1 & 2’ uit, met hierop de grote radiohit ‘Roller Coaster’. Hij zal tijdens zijn nieuwe ‘Where Magnolia Grows…’-show in december in Paradiso zowel al zijn bekende werk als nummers van het nieuwe album ten gehore brengen.

Danny Vera
Datum: Maandag 23 December
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster