Jesse Marchant naar Cinetol

Ticketmaster
Jesse Marchant naar Cinetol
Jesse Marchant naar Cinetol

Jesse Marchant is een Zwitsers-Canadese multi-instrumentalist, zanger, songwriter en producer met New York als thuisbasis. In zo’n tien jaar tijd heeft hij vier goed ontvangen albums en een EP uitgebracht en ging hij op tour met artiesten als alt-J, Local Natives, A.A. Bondy en Damien Jurado. Zijn naam doet wellicht nog niet bij iedereen een belletje rinkelen, maar zijn folkliedjes en melancholische stemgeluid daarentegen wel. Jesse Marchant is namelijk te horen in diverse Emmy-winnende tv-shows, waaronder Grey’s Anatomy, Parenthood en Shameless. In 2018 bracht hij zijn meest recente studioalbum ‘Illusion of Love’ uit.

Jesse Marchant
Datum: zaterdag 7 december
Zaal: Cinetol
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Ticketmaster