Duncan Laurence naar 013

Ticketmaster
Duncan Laurence naar 013
Duncan Laurence naar 013

In 2013 startte Duncan Laurence aan de Rockacademie in Tilburg en ruim 6 jaar later kan Europa al niet meer om hem heen. De muzikale verovering begon met zijn deelname The Voice, waar hij – ondersteund door coach Ilse de Lange – een knappe derde plaats behaalde. De samenwerking met Ilse bleek echter goed voor meer. Véél meer, want juist door die connectie belande zijn nummer ‘Arcade’ op de stapel van potentiële songs voor het Eurovisie Songfestival 2019 in Tel Aviv. De rest is geschiedenis.

Met een veelbelovend debuutalbum op komst, is de 24-jarige singer-songwriter klaar om na Europa, nu de hele wereld te veroveren. Te beginnen bij de plek waar het dus allemaal begon: Tilburg. Op donderdag 31 oktober zie je Duncan Laurence met voltallige band in de Jupiler Stage.

Duncan Laurence
Datum: do 31 oktober
Zaal: 013
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u
Tickets

Ticketmaster