Jonas Brothers naar Ziggo Dome

Ticketmaster
Jonas Brothers naar Ziggo Dome
Jonas Brothers naar Ziggo Dome

Het GRAMMY®-genomineerde, meervoudig platina powerhousetrio Jonas Brothers heeft de data voor hun Europese tour aangekondigd. De concerten staan in het teken van het nieuwe album Happiness Begins, dat vrijdag 7 juni verschijnt. Met de Happiness Begins Tour doen Jonas Brothers 15 verschillende Europese steden aan. Op donderdag 20 februari geven ze een concert in de Ziggo Dome in Amsterdam. De reguliere kaartverkoop voor dit concert start donderdag 6 juni via Ticketmaster.
De aankondiging van de Europese tour volgt kort op de bekendmaking van de eerste reeks data van de Noord-Amerikaanse Happiness Begins Tour en tevens de lancering van de grootste Jonas Brothers tour ooit, die in totaal 67 shows in Canada, Mexico en de Verenigde Staten bevat.

Het Europese deel van de Happiness Begins Tour wordt geproduceerd door Live Nation en gaat op 29 januari in Birmingham van start. De tour eindigt op 22 februari in Parijs en reist daarvoor langs concertzalen in o.a. Duitsland, Spanje, Italië, België en Nederland.

Er zijn speciale Jonas Brothers VIP pakketten beschikbaar, deze worden exclusief verkocht via HOST VI . De kaartverkoop hiervan start donderdag 6 juni. Het nieuwe album Happiness Begins kan hier al gereserveerd worden.

Jonas Brothers
Datum: Donderdag 20 februari 2020
Zaal: Ziggo Dome, Amsterdam
Aanvang: 20:00 uur
De kaartverkoop voor het concert start donderdag 6 juni om 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek