Aafke Romeijn naar Paradiso

Ticketmaster
Aafke Romeijn naar Paradiso
Aafke Romeijn naar Paradiso

Op donderdag 26 november staat Aafke Romeijn in het kader van haar ‘M: de Tour’ in Paradiso. De multi-getalenteerde artiest uit Utrecht is naast zangeres, muzikant en songschrijver ook auteur, columnist en een bekende Twitter-persoonlijkheid. Vorig jaar bracht Romeijn haar sciencefiction debuutroman ‘Concept M’ uit. Onlangs volgde het album ‘M’, de soundtrack van haar boek. Op het album geeft Romeijn een rondleiding in liedjes en composities in de wereld waar haar debuutroman speelt. Dat levert een wonderlijk landschap op, met samples van obscure soul-en jazzplaten, modernistische dichters en Sonic Youth, die moeiteloos samenvloeien met grootse strijkers- en blazersarrangementen waarop Romeijn met haarkenmerkende stemgeluid zingt over de lotgevallen van de personages uit haar boek. Op het album werkt ze onder andere samen met Spinvis.

Aafke Romeijn
Datum: 26 November
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek