Boy & Bear naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Boy & Bear naar Paradiso Noord
Boy & Bear naar Paradiso Noord

De band Boy & Bear begon in 2009 als het soloproject van Dave Hosking maar groeide in korte tijd uit tot succesvolle vijfkoppige band. De muziek van de Australiërs werd al vroeg opgepikt door radiostation Triple J, waarna het debuut ‘Moonfire’ een platina-status en vijf ARIA Music Awards verdiende. Ondertussen hebben Hosking en zijn compagnons internationaal een indrukwekkende reputatie op weten te bouwen in het indiefolkgenre. Na hun derde album ‘Limit Of Love’ uit 2015 is het nu weer tijd voor nieuw materiaal, met het triomfantelijke nummer ‘Hold Your Nerve’ als eerste single.

Boy & Bear
Datum: 8 February
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek