Injury Reserve naar Bitterzoet

Ticketmaster
Injury Reserve naar Bitterzoet
Injury Reserve naar Bitterzoet

Op donderdag 14 november staat de Amerikaanse hiphopcrew Injury Reserve in Bitterzoet. In 2015 bracht het drietal uit Arizona hun debuutmixtape ‘Live From The Dentist Office’ uit. De plaat werd meteen goed ontvangen door fans en de muziekpers. Op volgende releases werkte het trio, wat bestaat uit rappers Stepa J. Groggs en Ritchie With a T en producer Parker Corey, onder andere samen met grote namen als Freddie Gibbs, Vic Mensa, Rico Nasty, Aminé en JPEGMAFIA. In 2017 tourde Injury Reserve door de Verenigde Staten met H09909 en The Underachievers, een jaar later was het drietal voor het eerst in Nederland te zien op WOO HAH! festival. In november komt Injury Reserve terug voor hun eerste show in Amsterdam in Bitterzoet.

Injury Reserve
Datum: 14 November
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek