Jay Som naar Bitterzoet

Ticketmaster
Jay Som naar Bitterzoet
Jay Som naar Bitterzoet

Multi-instrumentalist, producer en indierocker Melina Duterte treedt op onder de naam Jay Som. In 2016 debuteerde ze met een compilatie van fuzzy slaapkameropnames, een jaar daarop bracht ze een mix van lo-fi rock, punk, alt-funk en elektronische folk op haar tweede album ‘Everybody Works’. Op beide werken speelde ze alle instrumenten zelf in, maar daar brengt ze met haar nieuwe album ‘Anak Ko’ verandering in. Voor het eerst heeft ze haar bandleden en vrienden van Vagabon, Chastity Belt en Boy Scout ingevlogen voor de opnames, waardoor het geluid van Jay Som subtiel openbreekt en haar skills als producer volledig tot zijn recht komen. Hierbij heeft ze zich nog net even iets meer laten inspireren door eighties bands als Prefab Sprout, The Cure en Cocteau Twins.

Jay Som
Datum: 17 November
Zaal: Bitterzoet
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek