Mac DeMarco naar Paradiso (extra concert)

Ticketmaster
Mac DeMarco naar Paradiso (extra concert)
Mac DeMarco naar Paradiso (extra concert)

Slackerkoning Mac DeMarco staat bekend om zijn nonchalante, maar pakkende gitaarrockliedjes en onstuimige optredens waar de rock-’n-roll vanaf spat. Hij bereikte in 2014 het grote publiek met zijn tweede album ‘Salad Days’. Dit jaar neemt hij alweer zijn vijfde plaat ‘Here Comes the Cowboy’ mee op tour, die hij voornamelijk zelf heeft ingespeeld en opgenomen in zijn garage in Los Angeles. “This one is my cowboy record”, weet DeMarco te vertellen. Met de single ‘Nobody’ gaat de artiest verder waar hij was gebleven met zijn vorige album: laidback, uitgevoerd met een zorgvuldig geconstrueerde eenvoud. En zoals het alleen een echte weirdo betaamt, verschijnt hij in de bijbehorende video als een zingende ‘lizard cowboy’ met een sigaar in zijn mond.

Mac DeMarco
Datum: Woensdag 20 November (extra concert)
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek