Mika naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Mika naar Tivoli Vredenburg
Mika naar Tivoli Vredenburg

De Engels-Libanese zanger Mika brak in 2007 door met drie vrolijkmakende hits op rij: Grace Kelly, Relax, Take It Easy en Big Girl (You Are Beautiful). Zijn bijbehorende debuutalbum Life In Cartoon Motion verkocht bijna zes miljoen exemplaren en de wereld was een popster rijker. Live trekt de flamboyante Mika alles uit de kast en zijn show kan niet overdadig genoeg zijn – niet voor niets wordt hij soms vergeleken met Freddie Mercury. Sinds zijn laatste album No Place In Heaven (2015) was Mika druk met onder meer jureren bij de Franse versie van The Voice, maar een nieuwe plaat komt eraan!

Mika
Datum: 13 februari 2020
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 20.15 uur
Voorverkoop start 7 juni  10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek