Of Monsters And Men naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Of Monsters And Men naar Tivoli Vredenburg
Of Monsters And Men naar Tivoli Vredenburg

De IJslandse band Of Monsters And Men was in 2012 ineens all over the place met hun hit Little Talks, met voorsprong het aanstekelijkste nummer van het jaar. Voor veel mensen is Little Talks het enige liedje dat ze kennen van Of Monsters And Men, maar deze band heeft zoveel meer te bieden dan die ene hit. Hun muziek vermengt indiefolk met een snufje gekkigheid á la Arcade Fire en de stemmen van Nanna Bryndís Hilmarsdóttir en Ragnar Pórhallsson vullen elkaar prachtig aan. Eind juli verschijnt hun derde album Fever Dream – eerste single Alligator laat een stevige rocksound horen!

Of Monsters And Men
Datum:  6 november
Zaal: TivoliVredenburg, Utrecht
Aanvang: 19.45 uur
Voorverkoop start 14 juni 10.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek