Temples naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Temples naar Paradiso Noord
Temples naar Paradiso Noord

Temples maakt neo-psychedelische rock met een frisse insteek. In 2014 schoot de Britse band uit de startblokken met een debuut vol boeiende nummers, leunend op onweerstaanbare gitaarriffs en daarmee heel geschikt voor fans van Tame Impala, The Beatles, maar ook MGMT. Een jaar na het uitkomen van tweede plaat ‘Volcano’ (2017) werd bekend dat de band op zoek moest naar een nieuwe drummer. Met toevoeging van de Nederlandse muzikant Rens Ottink (PAUW) werd Temples weer compleet voor liveshows, maar in de studio gaan ze verder als drietal. De nieuwe single ‘Hot Motion’ is hier het eerste resultaat van.

Temples
Datum: 18 November
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek