The Kaak & The Drugs naar Vera

Ticketmaster
The Kaak & The Drugs naar Vera
The Kaak & The Drugs naar Vera

‘Wat gaat er beter samen dan punk en patat?’, moeten de jongens van The Kaak gedacht hebben toen er een video moest komen bij hun liedje ‘I’m Just A Kid’. Nouja, weinig. The Kaak is een punkduo uit Haarlem, jonge honden die ‘volgens experts klinken als Stiff Little Fingers en Buzzcocks die verdrinken in een bak hete espresso’. Een beschrijving die te goed gevonden is om nog aan te sleutelen.

Aangezien punkshows in het algemeen niet bekend staan om hun lange duur en er weinig dingen beter samen gaat dan kaken en drugs, komt Gronings eigen The Drugs ook op het affiche vanavond (stiekem ook omdat het gewoon een toffe band is natuurlijk). Met (ex-) leden van onder andere Skelter, Gravediggers en Kempes gaat The Drugs alweer iets langer mee dan The Kaak, maar er gaan tenslotte weinig dingen beter samen dan een jonge band en een wat oudere band. Hoef ik alleen nog maar te vermelden over welke datum we het hier hebben: 22 juni!

The Kaak & The Drugs
Datum: Zaterdag 22 juni
Zaal: Vera
Zaal open: 22:30
Aanvang: 23:00

Ticketmaster